CONTACTS

">

Followers

Wednesday, 8 February 2012

Pengalaman Hilang dara



salams... biar i citer pengalaman sex i plak.. umur i dah 21.. 

Hmm.. camnie citernya... dulu.. waktu ngan bf i.. kitorang suka buat oral sex ngan phone sex.. so bila break off ngan bf i... i.. teringat la kenangan ngan bf saya tuh... walaupun dia tak pernah xxx i.. tapi penangan dia kuat jugak.. sebab apa i break off ngan dia takyah citer la..

Kalo nak ikutkan pengalaman sex i tak la menarik sangat... i kenal ngan mamat yang pecahkan dara i nie dari internet.. nama dia azrul.. memula tuh dia tak cakap yang dia laki orang.. tah macamana satu hari tuh dia terlepas cakap.. kitorang buat phone sex dulu.. pastuh satu hari nie.. janji la nak jumpa... dia amik i kat umah.. pastuh dia ajak i gie makan... lepas makan dia bawak i gie opis dia.. takde sesapa katanya... lepak kejap.. tengah gambar bogel.. pastuh dia tanya i kalo i nak oral sex?? i pun kata la.. ok je.. asalkan dia tak fuck i... kitorang pun mulakan la... benda tuh takyah i citer.. buat boring je... and that day.. i was so, lucky.. dia tak fuck i pun..

Lupa nak bagitau.. bini dia takde cos' blaja kat negeri lain... so, the next time we met.. we all gie nengok wayang.. tak buat apa pun.. ramai orang.. and takde pot.. takpe la.. tensen gaks.. tapi.. sabar je la..

Pastuh.. satu ari tuh.. umah i clear.. so, i suruh dia datang... lepas tuh.. dia pun datang la umah i.. sampai je.. dia nak mandi.. i bagik towel and i tengok tv... dia berdiri kat pintu... tanggalkan baju.. seluar ngan seluar dalam dia.. dia panggil i. tapi i buat tak layan.. dalam hati rasa nak terkam.. tapi time tuh.. xxx dia tak tegang lagik..pastuh dia pun gie la mandi.. i pun gie dapur sediakan makanan untuk dia.. dia mandi ngan pintu yang terbuka, ajak i mandi ngan dia... i buat tak layan jugak..

Pas mandi.. dia mintak i short pant... i bagik.. and kitorang makan.. lepas makan.. dia cakap nak tido pasal dia penat cos' bau balik keje.. i ikut la dia masuk bilik.. i marah kat dia.. takkan nak tido.. pas tuh.. dia suruh i hisap xxx dia.. i pun.. bukak seluar dia and hisap... la xxx dia.. and rerupanya xxx dia dah tegang.. kalo nak kata xxx i memang besar.. saiz.. 36.. mata dia asyik la kat xxx i... lama i hisap xxx dia.. dia start mengerang.. sedap kata nya.. i senyum puas.. i pun naik la.. i kiss perut dia.. dada dia.. and.. kitorang pun berkiss mulut... badan i betul² atas dia.. mata dia dah kuyu.. stim giler..xxx i tak usah cakap la.. macam sungai sarawak..

Kitorang main lidah... and tangan dia merayap meramas xxx i.. sedapp.. lepas tuh.. dia terbalikkan i.. and now.. dia plak kat atas i.. dia kiss i.. and hisap xxx i.. satu tangan lagi meramas xxx yang lagi satu.. ahhh.. ahhh.. sedapnya.. kitorang hanyut dalam dunia yang tah apa tak tau la... then... dia kangkangkan i... dan terus jolok kepala xxx dia kat i.. i pun apa lagi.. i try tolak dia.. tapi.. dia peluk badan i kuat..sambil menghisap xxx i.. aahhh... jgn.. azrul.. jgn.. i kata kat dia.. tapi dia buat bodoh je.. susah gaks dia nak masukkan xxx dia...bila dia masukkan lagi.. i jerit.. sakit siot.. aahhh... jangan kata i pada dia.. i try tolak dia.. pada i sex tuh dah tak syok.. tinggal sakit je.. pastuh dia berenti.. tengok muka i.. pastu dia kuarkan xxx dia.. tengok dah berdarah xxx i.. muka i dah pucat..tapi.. dia cool lagik.. perlahan dia cakap kat i.. pegi la basuh... and dia bersihkan cadar i.. i pun pegi la.. pedihnya.. tuhan je yang tau.. pastuh.. dia tarik i.. cakap.. i'm so sorry.. he huged and kisses me.. dia tarik i and kitorang baring balik.. bila xxx dia tegang balik dia cakap kat i.. u dok atas la.. supaya u boleh control kalo sakit sangat.. so.. i did it.. i'm so stupid.. bila dok atas dia.. i start henjut.. kali i i tak tolak dah.. cos' i tau yang dara i dah pecah..ketat giler... susah nak masuk... dia pun naikkan punggung dia supaya cepat skit.. tapi sakit sangat.. baru setengah i dah tak tahan... pas tuh kitorang dah tak buat.. i tau dia tensen.. tapi apa nak buat.. sakit giler.. and xxx i still berdarah...

Petang tuh dia balik.. and esoknya pepagi kitorang dah jumpa.. dia bawak i gie umah dia... so, dapat la i tengok ganbar bini dia.. boleh tahan cantik.. tapi mcam dah tua.. biar la.. asalkan dia bahagia.. kitorang buat lagi.. kali nie dia try masukkan lagi dalam.. sakit nya tuhan je yang tau.. bila dah masuk lagi dalam tuh i menjerit la.. and tolak dia.. terkeluar terus barang dia dari xxxx i.. terus dia maleh nak buat lagik.. kitorang tido je lepas tuh... lepas tuh i tak pernah contact dia lagi.. pasal bini dia dah abis blaja.. and i pun macam tobat takmo buat lagi.. tapi kekadang tuh kalo stim.. i layan jugak.. biasa la kan. manusia.. tak pernah la pulak try xxx lagi.. tengok la.. tunggu sampai confindence..

5 comments: