CONTACTS

">

Followers

Saturday, 4 February 2012

adik maafkan abang...abang sayang adik,,abang x tahan sangat..


dulu masa budak sekolah rendah, aku ni seorang yang sungguh bersopan santun. Kira masuk golongan budak skima lah jugak. Setiap hari aku belajar, tidak ada langsung istilah nak main atau pun buat benda-benda yang budak lain buat. Aku ni kena jaga sangat oleh parent. Tapi bila aku masuk sekolah menengah, aku kena hantar di mrsm. Dekat mana tu tak perlu tau. Agak sedih la jugak sebab aku sudah la nerd habisan, nak hidup tempat baru lagi. Aku tak setuju mula-mula tu tapi kena paksa jugak oleh parent.

Masa kecil aku ni budak kampung saja. Sekolah pun di kampung. Bila dah masuk mrsm, aku kena yang dekat bandar punya. Aku dapat banyak kawan baru. Mula la kehidupan aku terdedah dengan banyak perkara-perkara baru yang aku tak penah pun jumpa. Di situ la aku belajar tengok porn dengan kawan-kawan. Di situ la aku belajar ngorat. Dan di situ la jugak aku belajar jadi buaya darat kelas pertama. Well, hidup bandar la katakan.

Sampai je tahun aku ambik spm, perangai aku makin menjadi-jadi. Aku ada dok usya sorang pompuan ni. Memang boleh tahan la cun melecun dia. Dan bila dah tak dapat tahan lagi, aku hentam dia masa outing. Nyummm, memang lazat. Tapi si jalang itu merepot pulak dekat sekolah. Bodoh punya pompuan, kan ko dah malu sendiri! Sekolah aku pun tak nak dapat malu, diorang pindahkan je aku dari sekolah tu. Kalau buang takut busted lak sekolah diorang bermasalah. Tak telus punya kepimpinan.
Mak bapak aku marah gila, pastu  Apa taknye, dah anak harapan diorang rosak macam tu je. Tapi aku tak peduli. Diorang jugak yang hantar aku pi tempat yang membuatkan aku belajar menjahanamkan diri. Sendiri tanggung la wahai mak dengan abah. Hidup aku jugak. Lepas aku hancurkan harapan diorang, adik pompuan aku pulak jadi harapan. Aku jadi sampah je. Setakat abis belajar sekolah, tak sambung universiti, aku duk di rumah macam orang gila.

Well, aku pelik pulak dengan adik aku ni. Dia masuk mrsm, tapi langsung tak terjahanam pun. Lepas saja dia abis tingkatan lima, dia stay kejap di rumah sebelum sambung study lagi. Adik aku tu memang jarang balik rumah orangnya. Balik pun time cuti panjang je. Setiap kali dia balik, aku mesti tak ada kat rumah melepak di rumah geng aku. Jadi bila dia stay di rumah kali ni, aku tengok dia dah makin besar. Makin bertambah cantik, cun dan seksi. Huh, nafsu serakah aku terus meningkat tahap petala kelapan!

Dipendekkan cerita, aku ambik satu hari ni untuk kerjakan adik aku. Plan telah dibuat awal-awal. Kebetulan mak dengan bapak aku tak ada sebab diorang ada urusan di tempat lain, senang sikit la keja aku. Malam tu aku start operasi. Aku intai adik aku dari lubang sebelah bilik. Damn, air liur aku terjatuh! Adik aku baru lepas mandi masa tu. Apa lagi, aku terus pegi bilik sebelah, tendang pintu tu kuat-kuat gaya polis masuk rumah penjahat. Terkejut adik aku dibuatnya.

Tanpa melengahkan masa lagi, aku pun pegi la tempat dia yang masih pegang tuala. Aku tarik tuala tu, aku buka baju aku dan pastu korang pun boleh agak la apa jadi. Macam yang aku cakap, memang best siot. Sedap sangat. Nikmatnya lagi umpphh dari makan big apple. Adik aku pun sekarang dah kemaruk dengan aku. Sampai janji dengan aku taknak cari suami lagi. Cukup la sekadar buat dengan aku katanya. Padahal lepas kena first time tu, menangis-nangis macam gedik.

2 comments: