CONTACTS

">

Followers

Tuesday, 7 February 2012

DISANGKA ULANGKAJI RUPANYA BERASMARA DI HOTEL


Salam semua.hari ini saya rasa sedikit sedih bila terbaca satu berita di mana anak gadis seorang pekerja kilang  yang disangkanya mengulangkaji pelajaran kerana balik lewat rupanya buat seks di dalam bilik hotel murahan dengan 2 ekor beruk.entah lah saya pun sudah tidak tahu lagi nak beri komen apa-apa tapi yang pastinya kepada anda-anda yang sedang membaca berita ini sila berikan tumpuan pengaan anak-anak anda terutama anak gadis kerana dikuatiri perkara seperti ini akan berlaku kelak!.di bawah ini merupakan berita yang saya copy/paste aje dari sumber berita tersebut.


KUALA LUMPUR: Luluh hati seorang ayah selepas mendapat tahu anak gadisnya berusia 15 tahun yang lewat pulang ke rumah sebenarnya menginap di hotel bajet di Taman Desa bersama dua lelaki. 
Malah, remaja bawah umur itu turut mengakui mengadakan hubungan seks dengan seorang daripada lelaki itu, semalam. 
Dalam kejadian jam 1 pagi itu, pekerja kilang berusia 39 tahun itu bersama rakan baik anaknya pergi ke hotel berkenaan sebaik mendapat tahu anaknya berada di hotel itu.
Menurut sumber, dia pada mulanya menyangka anak gadisnya itu lewat pulang dari sekolah kerana mengulang kaji pelajaran sebelum menghubungi rakan baik anaknya untuk mengetahui ke mana anaknya itu pergi. 
“Lelaki berkenaan terkejut selepas dimaklumkan anaknya berada di bilik hotel di kawasan berhampiran sebelum mengajak rakan anaknya pergi ke hotel itu.
“Namun sebaik pintu bilik hotel dibuka, dia terkejut mendapati anaknya berada bersama dua lelaki. 
“Tergamam melihat keadaan itu, lelaki terbabit terus bertindak menahan kedua-dua rakan anaknya itu, namun seorang daripada mereka berjaya melarikan diri,” katanya.
Sumber berkata, lelaki itu kemudian membawa anaknya dan rakan lelakinya itu untuk membuat laporan di Balai Polis Petaling.
Sementara itu, Ketua Polis Daerah Brickfields, Asisten Komisioner Wan Abdul Bari ketika dihubungi, mengesahkan menerima laporan berhubung kejadian terbabit.

No comments:

Post a Comment